Home / Club van 100

BORNS KLEINKOOR 'CLUB VAN HONDERD'

Als enthousiaste leden van het Borns Kleinkoor willen we onze mannenkoorzang op een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau uitvoeren. Dat vraagt om zalen met een goede akoestiek en professionele muzikale ondersteuning door musici en solisten. Hiervoor is extra geld nodig. Daarom starten wij met de Club van Honderd, voor bedrijven en particulieren. Voor € 100 per jaar kunnen leden van de Club van Honderd rekenen op een aantrekkelijke tegenprestatie.


Wat kost het?
Met de Club van Honderd zoeken we bedrijven en particulieren die - net zo graag als wij -  ons koor willen behouden voor Borne. We vragen om € 100,00 per jaar te doneren gedurende minimaal drie jaar. De bijdrage is bedoeld als financiële ondersteuning voor de concerten en voor het verhogen van de zangkwaliteit als koor, maar ook voor versterking van de band met de Bornse gemeenschap. De gift wordt vastgelegd in een wederzijds contract zodat de inkomsten voor het koor drie jaar lang geborgd zijn.

Wat levert het op?
In ruil wordt de naam van deelnemers aan de Club van Honderd vermeld bij concerten, in programmaboekjes, op flyers, en permanent op de website van het Borns Kleinkoor. Daarnaast  krijgt elke sponsor indien gewenst twee gratis kaarten voor elk concert.

Wat doen we zelf?
Uiteraard doen we er zelf ook van alles aan om de kosten zo laag mogelijk te houden en voldoende opbrengsten te genereren. We betalen inmiddels een hogere contributie, vragen entreegeld voor onze optredens, bekostigen zelf onze koorkleding en printen zelf onze partituren. Dit heeft echter z'n grenzen. Daarom starten we naast de 'Vrienden van' ook een 'Club van Honderd' op.

Wilt u lid worden van de Club van Honderd? Stuur dan een mail naar secretaris@bornskleinkoor.nl  of bel: 074-2673462.

 

Onderstaande sponsors zijn reeds lid van de 'CLUB VAN HONDERD'

 

Bertelink Hovenier Borne

Bertelink

Weghorst installatiebedrijf borne

Weghorst Installatiebedrijf

Drukkerij Knoef Borne                                       

Knoef
Laurens Hoveniers Borne Laurens
Ter Braak Optiek Hengelo ter braak
Kotteman Wegenbouw Borne Kotteman
Konink Uitvaartbegeleiding konink
Raymond Horstman Architecten Raymond Horstman
Autobedrijf Beune
Beune
Balk en Baartman Balk en Baartman
Nieuwkamp natuursteen Nieuwkamp
Paumar b.v. Paumar
Rozendal RBCM Rozendal
Prisma-Era makelaars Borne Prisma Era
Notariskantoor Scherfke Scherfke
Karel Leusink Gerard Adams
Stichting St. Joseph Borne
Ekkelboom textiel B.V. Borne Ekkelboom
Civra Borne Civra
Deco home Huls Huls